Haydar Erol (Seniorenpartij) kan van start als wethouder

Akkoord door de gemeenteraad met 24 stemmen voor

Vanaf 27 juni is Haydar Erol geïnstalleerd als wethouder namens de Seniorenpartij. Hij neemt hiermee de plaats in van Cor Quint (Financiën & Seniorenbeleid) die na een jaar tot de conclusie kwam,  dat hij zijn kennis en kunde niet kon vertalen in de politieke arena.

Opvolger Haydar Erol is binnengehaald door de Seniorenpartij na een sollicitatieprocedure. Hij is 3 termijnen wethouder geweest in zijn woonplaats Beverwijk. Namens Groenlinks had hij zitting in het college, met onder andere seniorenbeleid en financiën in zijn portefeuille. De fractie van JessLokaal heeft Haydar mogen ontmoeten. We hebben kennisgemaakt met een kleurrijke en hartelijke persoonlijkheid, die goed voorbereid bleek. Een man met ervaring en deskundigheid is fijn om erbij te hebben. Wij verwachten dat hij de portefeuille van Cor Quint zal overnemen, maar het college gaat hier onderling over.

Haydar Erol is voornemens om deze periode in Beverwijk te blijven wonen. Dat hebben wij geaccordeerd. We zijn blij dat de Seniorenpartij een kundige kandidaat naar voren schuift, dat heeft voor ons prioriteit.

 

Haydar-Erol Haydar-Erol